Om Maria Skaarup

Min rejse

Min livsmission er at inspirere og støtte andre i at få det bedste ud af deres liv.

Denne sætning er, og har altid været omdrejningspunktet i mit liv. Det fandt jeg dog først ud af for nogle år siden.
Jeg brænder dybt og inderligt for at hjælpe mennesker med at finde deres livsmission og passion og hjælpe dem med at komme til at leve det liv de drømmer om.

Jeg har selv gået den laange vej, og hjælper i dag folk med at tage en genvej. 
Jeg har brugt 12 år af mit liv, på at søge efter noget mere, noget bedre. Fordi jeg gerne ville elske alle dele af mit liv. Jeg har fundet mit kald – og hjælper andre med at finde deres.

Min rejse mod det gode liv

Jeg har brugt 12 år på at finde min passion. Jeg har været mere forvirret og mere frustreret end de fleste. Samtidig har jeg også altid følt at jeg ikke vil nøjes. I min ordbog har ”Sådan er livet bare…”, “man kan ikke få alt hvad man gerne vil have…” og ”Nøjes” altid været FY-ord. Jeg mener netop at man skal gå efter det man drømmer om – at man godt kan skabe et virkelig fedt liv uden at skulle nøjes. Jeg ville have et arbejdsliv som jeg elskede, samtidig med at jeg havde tid til min familie, mine venner og MIG. På trods af at jeg altid har fået af vide at det ikke kunne lade sig gøre, er det det som jeg har skabt i dag.

Jeg har i mange år været virkelig frustreret og forvirret omkring mit arbejdsliv, hvilket har resulteret i at jeg har prøvet mange forskellige retninger af. Jeg har en bachelor i Religionsvidenskab fra Aarhus Universitet, jeg er uddannet markedsføringsøkonom, jeg er lægeeksamineret fysiurgisk massør, har en masse kurser indenfor beautybranchen (hårfjerning, spraytan, eyelashes m.fl.) og jeg har sågar taget noget af certificeringen ”At tale med dyr”.

Mit CV bærer i høj grad præg af min forvirring. Men hvad mit CV ikke fortæller, er den smerte som jeg har gået med i alle disse år. Jeg, om nogen, VED hvordan det føles ikke at være det rigtige sted i sit (arbejds)liv. Jeg ved at rejsen er forbundet med en god portion overvældelse, frygt, jalousi, skyld og stress. Men jeg ved også at der er håb forude, for jeg har selv gået vejen fra frygt, stress og mistrivsel til glæde, energi, ro, balance, overskud og masser af selvindsigt.

Før passion

 • Konstant følelse af at søge efter mere og være forvirret
 • Energiforladt
 • Føler at jeg mangler noget – uden at vide hvad ”noget” er.
 • Følelse af ”leverpostejs-liv”
 • Følelse af at jeg kan noget mere, jeg skal noget mere – men at det aldrig rigtigt skete
 • Følelse af at svigte familie og venner, fordi jeg ikke var tilstede i nuet pga. bekymringer og alt for mange overvejelser om fremtiden/arbejdslivet
 • Jeg følte at alle andre mennesker havde det lettere end mig – jeg var faktisk lidt jaloux
 • Jeg frygtede at fejle – at blive en fiasko, alt svigte mine familie og ikke være den de fortjener
 • Følte mig fastlåst

Efter passion

 • Jeg har fundet hjem
 • Jeg er fri
 • Jeg har masser af energi, både på arbejdet og derhjemme med familie og venner
 • Jeg har en følelse af at jeg slår til, jeg er nok
 • Jeg gør en forskel og jeg hjælper rigtig mange mennesker, både i min familie men også mine kunder. Det gør en kæmpe forskel for mig.
 • Jeg har fundet harmoni mellem arbejdsliv og privatliv – jeg kan være MIG begge steder
 • Jeg har tid til at forkæle de mennesker der betyder allermest for mig – inklusiv mig selv. Jeg har ro og overskud til at skabe hygge, nærvær og fællesskab med dem jeg elsker
 • Jeg arbejder med det som giver mig allermest energi, glæde og tilfredsstillelse – samtidig med at jeg får lov at gøre en forskel for andre mennesker, får lov at forstå andre og hjælpe andre med at skabe deres drømmeliv
 • Jeg er ægte – jeg skal ikke tage én hat på, når jeg arbejder og en anden når jeg er hjemme – jeg er autentisk – jeg er MARIA!

Det siger mine kunder...

Jeg lever af glad kunder. Jeg lever af at gøre en forskel for de mennesker som lukker mig ind og lader mig guide dem. Derfor er super stolt og beæret over hvad mine kunder siger om mig.

“At arbejde og finde frem til min livsmission har været nyt, men utrolig givende for mig at sætte ord på, og eje den unikke livsmission der passer til mig.”

Gitte Samuelsen

“Efter samtalen var jeg selv fuld af god energi, opstemt og kunne pludselig selv se nye muligheder.
Så stor tak til DIG Maria “

Pia Bergkrantz

” Jeg har haft et helt fantastisk samarbejde med hende, hun har hjulpet mig med at finde frem til min passion. Jeg er hende DYBT taknemmelig for hendes måde at være på. “

Louise Kjergaard

Hvorfor gør jeg det?

Hvorfor hjælper jeg dig med at finde din passion?
Fordi jeg oprigtigt ønsker at du skaber et bedre liv for dig selv og dem du elsker. Jeg ved at det at arbejde med noget du virkelig brænder for, øger dine chancer for succes (med hvad succes betyder for dig; balance, kærlighed, økonomi, gøre en forskel osv).

Jeg ønsker også at hjælpe dig, fordi det giver mig det vildeste kick at arbejde med et menneske og se hvor stor en forskel passion kan gøre. Jeg har altid været en person med mange ideer og det er konstant gang i min “ide-fabrik”, at ideudvikle med mine kunder, giver mig SÅ meget og jeg synes det er sindsygt sjovt.

Kan jeg hjælpe dig?

Drømmer du om at finde det du brænder for, og komme til at leve af det? Eller ved du allerede hvad du gerne vil, men har svært ved at se hvordan det kan lade sig gøre og hvor du skal starte? 

Jeg hjælper med at finde din passion

Er du gået i stå i dit liv og arbejdsliv og drømmer du om at finde ud af hvad der er rigtigt for dig at gøre?

Jeg hjælper dig gerne med at finde din livsmission, som er dit fundment i alle dele af dit liv – sagte på en anden måde dit purpose.

Når du har styr på din livsmission guider og hjælper jeg dig med at kombinere din livsmission med dine interesser, dine realistiske muligheder og dine drømme, så du finder frem til din passion og kan begynde at gøre den til virkelighed.

Jeg hjælper dig med at gøre din passion til virkelighed

Én ting er at vide hvad man gerne vil, en anden ting er at have modet til at gå mod drømmen.  Der skal mod til, men der er ingen grund til at du sætter hus, familie og velvære over styr – jeg hjælper dig med at tage ét skridt ad gangen, så du sikkert og støt kommer i mål.

Jeg hjælper dig med at handle, komme ud af din “handlingslammelse” og se de første skridt du skal tage. Vejen mod drømmen er ét skridt, og så det næste og så det næste… Den sikre vej til at komme i mål. 

Gratis inspiration

Jeg deler jævnligt min erfaring, viden, mine kunders historier samt tips og tricks på mit nyhedsbrev. 

Nysgerrig på mine forløb?

Kan du se værdien i at få hjælp til at finde din drøm og komme i mål med den?  Klik på knappen herunder, læs om mine forløb og finde det forløb som passer bedst til dig.

Lad mig hjælpe dig med at skabe et liv med mere mening.