Min mørke hemmelighed

Før jeg fandt min passion, havde jeg en mørk hemmelighed. En hemmelighed jeg bar rundt på, som kun én veninde kendte til. Min kæreste gennem en del år, vidste det ikke. Mine forældre og mine søskende, som jeg ellers er meget tætte med, vidste det ikke.
Jeg var flov, jeg synes ikke jeg kunne tillade mig at tænke sådan – så derfor fortalte jeg ikke nogen om det.

Min kæreste og familie ved stadig ikke noget om det – men nu finder de ud af det 😉

Her kommer den så…

Jeg havde ikke lyst til at arbejde. Hvis jeg frit kunne vælge, så ville jeg bruge min tid på alt andet end at arbejde. Jeg kan sagtens få dagene til at gå, selvom jeg har fri og jeg begynder sjældent at kede mig. Jeg var skamfuld over det, for jeg mener samtidig at det er ens pligt som samfundsborger at arbejde, at bidrage. Meget af ens identitet ligger i ens arbejde, men jeg GAD ikke at arbejde. Jeg gjorde det naturligvis alligevel, for jeg skulle jo tjene penge og bidrage til både privatøkonomi og samfund.

For dig virker det måske ikke som en særlig stor eller mørk hemmelighed, men det var det for mig, og der fulgte meget skam med. For jeg har ikke børn og drømte ikke om at bruge alt min tid i hjemmet med børn og hus – jeg ønskede at bruge min til på at opleve ting, læse bøger, passe hest og hvad jeg ellers kunne finde på at bruge tiden på.

Den lyst jeg havde til at lave INGENTING, fik mig til at føle at jeg var doven, at jeg ingen faglig stolthed havde, at jeg ikke havde noget at bidrage med. Hvis du dengang spurgte mig hvad jeg ville gøre, hvis jeg vandt i LOTTO, var jeg ikke i tvivl om svaret. Købe et par heste og rejse en hel masse.
I dag er svaret helt anderledes. I dag, drømmer jeg aldrig om at vinde i Lotto, men hvis jeg gjorde, ville jeg bruge Lottepengene på min virksomhed. Jo måske ville jeg købe en rejse til Fransk Polynesien, men 95% af pengene vil blive brugt til at videreudvikle min Passion & Purpose forretning- for det er dér mit hjerte ligger.

I dag, VIL jeg arbejde, jeg har lyst til at bidrage og vil ikke bare sidde hjemme og glo ud ad vinduet.

I dag ved jeg, at årsagen til at jeg ikke havde lyst til at arbejde, var fordi jeg ikke havde fundet MIN VEJ, fordi jeg ikke arbejdede med noget som gav mening for mig og hvor jeg havde en højere mission og hvor jeg følte, at jeg virkelig brændte inde med noget og kunne gøre en forskel.

Kan du genkende det?

Har du selv ikke særlig meget lyst til at arbejde?

Hvad tror du der skal til, for at du rent faktisk får lyst?

Kærlig Hilsen Maria Skaarup

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *