Er passion egoistisk?

Jeg synes på ingen måder at passion er egoistisk – det er heller ikke egoistisk at ville finde sin passion.

Hvad synes du? 

Går du med dårlig samvittighed over at du drømmer om at finde ud af hvad du brænder for?

At du drømmer om at skabe et liv på DINE præmisser?

At du skal bruge tid, energi og måske penge på at finde din vej? Tid, energi og penge, som du kunne have givet til din familie?

Jeg taler med rigtig mange mennesker som har skyldfølelse over at bruge ressourcer (tid, energi, penge) på at finde deres vej i arbejdslivet. Jeg kan godt forstå deres tankegang – det er helt naturligt, når man er et menneske som vægter fællesskab, familie, nærvær og kærlighed højt. Det gør jeg nemlig også selv.

Når jeg taler med et menneske som følger skyld over det og føler at det tager noget fra deres kære, beder jeg dem altid om at vende det hele på hovedet. Prøv du at gøre det samme.

I stedet for at se på hvad det koster din familie at du bruger ressourcer på at finde din vej, så se på hvad det koster din familie og andre mennesker i dit liv, som er vigtige, at du bliver der hvor du er nu

Prøv også at se på hvad det vil give din familie at du finder din passion og begynder at leve af den.

Én af mine kunder satte det således op: (OBS, jeg har rettet i teksten og anonymiseret den, da hun ikke ønsker at dele hendes privatliv med andre, men alligevel gerne vil inspirere andre til at tage skridtet)

Klik her for at se billedet størrere

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *