Kunderne siger...

Jeg lever af glade kunder

Min Livsmission er at inspirere og guide andre til at leve deres bedste liv.

Derfor er det med stor taknemmelighed at mine kunder fortæller mig hvor glade de har været for at arbejde med mig.

Det vil jeg meget gerne dele med dig, for måske kan deres historier og oplevelser inspirere dig til at tage fat og selv gøre noget for at du kan få det bedste ud af dit liv

Louise Kjergaard

Da jeg mødte Louise, var hun sygemeldt med stress – hun var brændt ud i hendes job. Hun var RIGTIG god til at hjælpe alle andre end sig selv, og havde rigtig svært ved at sige fra.

I dag har Louise fundet ud af hvad hun brænder for, ud over at hjælpe andre mennesker. Det har for hende betydet at hun laver noget hun ELSKER og hun i dag er meget bedre til at tage sig af sig selv. Louise er i dag selvstændig og har virksomheden ”Face Yourself” – med hendes egene ord hjælper hun kvinder med at finde modet til at være tro mod sig selv, så de kan skabe det liv, som de drømmer om.

Louise har virkelig forstået betydningen af at tage sin egen iltmaske på, før hun hjælper andre.

Kort efter Louise havde fundet frem til hvad hun skulle i sit arbejdsliv, fik hun kolde fødder. Det var meget grænseoverskridende for hende at skulle dele sit liv med fremmede mennesker. Hun skulle indrømme overfor venner og familie, at hun i mange år selv havde haft en facade oppe – og det var ikke særlig sjovt, derfor fik hun en anden ”fiks” idé til hvad hun ellers kunne lave. Louise bevægede sig altså VÆK fra hendes passion, og hen mod det ”sikre”. Vi tog en lang snak, og Louise kom tilbage på sporet igen – og har siden ikke set sig tilbage.

Det kan være skræmmende og grænseoverskridende at spring ud i at leve af sin passion, men når man først samler modet og gør det, så giver det 10-foldigt tilbage.

Pia Agnes Nielsen

Mød Pia Agnes – hun har gennem et forløb hos mig fundet ud af at hun skal være selvstændig Doula (en alternativ form for jordemoder).

For Pia var det altafgørende at få et arbejdsliv som hun brændte helt vildt for og som var hende, men mindst lige så vigtigt var det at få et arbejdsliv hvor hun kunne give det, som hun gerne ville give hendes børn, nemlig tid, overskud, glæde og omsorg.

Pia fandt frem til at hendes livsmission er at støtte andre i at finde dem selv, det gør hun i dag i alle dele af hendes liv. Hun støtter kommende forældre i hvordan de gerne vil have at graviditet, fødsel og efterfølgende forældreskab skal være, så det er rigtigt for netop DEM.

I privatlivet støtter hun sine børn i at udvikle sig som hele mennesker og i at de får lov at forme deres egen person.

Camilla Harvey Hald

Efter at have gået hjemme med hendes børn i 7 år, trængte Camilla til at komme ud at arbejde igen. Hun drømte om at lave noget som hun virkelig brændte for, men hvor der alligevel var masser af tid og fleksibilitet til hendes 3 børn. Hun ville have god tid om morgenen, og have mulighed for at hente de kære unger tidligt.

Camillas livsmission, som hun fandt på forløbet hos mig, lyder således: ”Mit livsformål er at inspirere andre til at skabe mere harmoni og balance i deres liv” –  i dag hjælper Camilla andre med at få redskaber til at skabe mere struktur i hverdagen, så de er mindre stresset, når mere og får tid til dem selv også.

Camilla er super sej til at jonglere lange to-do lister og er virkelig effektiv – men det har hun ikke altid været.

.

Sparringssamtaler over telefonen

Gitte Samuelsen

Jeg synes det har været et super godt forløb, føler jeg har lært mig selv meget bedre at kende,både svage og stærke sider. Jeg fik virkelig en aha- oplevelse. Det har virkelig været en indsigt, jeg har kunne bruge til at agere der hvor jeg står nu, iforhold til den vej jeg skal i mit fremtidige arbejdsliv.

At arbejde og finde frem til min livsmission har været nyt, men utrolig givende for mig at sætte ord på, og eje den unikke livsmission der passer til mig. Jeg synes forløbet hos dig har været alle pengene værd og du har været god til at samle op og fastholde mig, når jeg indimellem har mistet gejst og mod til at handle på mit drømmearbejdsliv. 

Jeg vil sige dig tak for en dejligt forløb,og jeg vil til hver en tid anbefale dig til andre, der har brug for hjælp til at skabe det arbejdsliv de drømmer om. 🙂

Kh. Gitte Samuelsen

Lad mig hjælpe dig med at skabe et liv med mere mening.