Du ved godt hvad du vil

Hvor er du henne nu?

Du ved godt hvilket liv du gerne vil leve, du ved også hvad du gerne vil lave, men du har svært ved at finde ud af hvordan du skal komme derhen. Der kan være flere årsager til at du ikke ved hvordan du kommer i mål:

  • Du tror ikke på at du kan
  • Du synes ikke det er realistisk
  • Du ved ikke hvor du skal starte

Nedenfor fortæller jeg kort om de forløb, som kan hjælpe dig videre, du kan læse mere om forløbene ved at klikke på dem.

Pris: 495 kr.

Dit næste skridt

Book en samtale med Maria og få hjælp til at finde ud af hvordan din drøm kan blive til virkelighed og hvad dit næste skridt skal være.

Føler du at du sidder fast og du ikke ved hvordan du skal komme i mål med din drøm og om det overhovedet kan lade sig gøre. 

Ved samtalen hjælper jeg dig med at finde ud af hvad du kan gøre for at komme videre med din drøm, desuden kan du få sparring på din idé.

Pris: 1950 kr.

Slip håndbremsen

Online forløb, med fokus på at slippe din frygt og det der ellers bremser dig

Sabotere du dig selv? Lever du livet med håndbremsen trukket?

Måske er det på tide at du lærer hvordan du slipper håndbremsen, så du kan få mere fart på dit liv og dine drømme. ‘

Slip håndbremsen er et forløb designet til dig, der ønsker at takle det som står i vejen for dig, så du rent faktisk kommer til at handle.
Så du kan se tilbage på dit liv, når du er gammel, og se at du måske ikke har opnået alt hvad du gerne vil, men du i hvert fald har prøvet.
Vil det, for dig, være en bedre følelse at tænke tilbage på, end følelsen af aldrig at have forsøgt,
være for bange for at gøre noget, så du er blevet ved status quo?

Kommer snart

Konkretisér din passion

Forløb for dig, som allerede har en idé om hvilken retning du vil, men har brug for at få passionen konkretiseret, så du kan gå efter målet. 

Du har en idé om hvilken vej du vil, men på din vej er der mange sideveje, hvilken sidevej er den bedste for dig? Hvilken sidevej er allerbedst spændende for dig og kan give dig det liv du drømmer om?

På forløbet finder du ud af hvad du skal – ikke bare retningen, men så du helt præcist ved hvad du skal med dit arbejdsliv og hvor du gerne vil hen.

 

Kommer snart – kontakt mig for mere info