Du en idé om din retning

Hvor er du henne nu?

Du ved allerede at du vil noget andet. Du vil noget mere, noget som giver mere mening for dig. 

Du har en idé om hvilken retning du gerne vil gå, eksempelvis. arbejde med mennesker hvor du kan gøre en forskel for deres liv, måske gennem samtale. Det kan også være at du ved at du gerne vil arbejde med noget administrativt, at du elsker at gå ned i detaljen og være perfektionistisk, men du vil gerne finde ud af hvad der helt præcist er dig.

Nedenfor fortæller jeg kort om de forløb, som kan hjælpe dig videre, du kan læse mere om forløbene ved at klikke på dem.

Pris: 495 kr.

Kom tættere på dit drømmeliv

Book en samtale med Maria og kom tættere på at finde ud af hvad dit drømmeliv indeholder

Hvis du ikke kan bestemme dig for hvilket liv du drømmer om at leve, kan du IKKE finde din passion og skabe et fedt arbejdsliv. Det er vigtigt at du ved hvordan du gerne vil leve, hvad du vil prioritere i dit liv, og hvad du vil smide væk. 

I samtalen coacher jeg dig, så du får en bedre idé om hvordan dit drømmeliv skal se ud. Vi taler også om hvorfor du ikke har handlet endnu og hvad der står i vejen for dig.

Pris: 1950 kr.

Slip håndbremsen

Online forløb, med fokus på at slippe din frygt og det der ellers bremser dig

Sabotere du dig selv? Lever du livet med håndbremsen trukket?

Måske er det på tide at du lærer hvordan du slipper håndbremsen, så du kan få mere fart på dit liv og dine drømme. ‘

Slip håndbremsen er et forløb designet til dig, der ønsker at takle det som står i vejen for dig, så du rent faktisk kommer til at handle.
Så du kan se tilbage på dit liv, når du er gammel, og se at du måske ikke har opnået alt hvad du gerne vil, men du i hvert fald har prøvet.
Vil det, for dig, være en bedre følelse at tænke tilbage på, end følelsen af aldrig at have forsøgt,
være for bange for at gøre noget, så du er blevet ved status quo?

Kommer snart

Konkretisér din passion

Forløb for dig, som allerede har en idé om hvilken retning du vil, men har brug for at få passionen konkretiseret, så du kan gå efter målet. 

Du har en idé om hvilken vej du vil, men på din vej er der mange sideveje, hvilken sidevej er den bedste for dig? Hvilken sidevej er allerbedst spændende for dig og kan give dig det liv du drømmer om?

På forløbet finder du ud af hvad du skal – ikke bare retningen, men så du helt præcist ved hvad du skal med dit arbejdsliv og hvor du gerne vil hen.

 

Kommer snart – kontakt mig for mere info