Du aner ikke hvad du vil

Hvor er du henne nu?

Står du et sted i dit liv, for du inderligt ønsker forandring. Sidder du fast der hvor du er nu i dit arbejdsliv? 

Har du et inderligt ønske om at finde din passion og komme til at arbejde med noget som giver mening for dig? Men ved du overhovedet ikke hvad du skal?

Nedenfor fortæller jeg kort om de forløb, som kan hjælpe dig videre, du kan læse mere om forløbene ved at klikke på dem.

Pris: 495 kr.

Kom tættere på dit drømmeliv

Book en samtale med Maria og kom tættere på at finde ud af hvad dit drømmeliv indeholder

Hvis du ikke ved hvilket liv du drømmer om at leve, kan du IKKE finde din passion og skabe et fedt arbejdsliv. Det er vigtigt at du ved hvordan du gerne vil leve, hvad du vil prioritere i dit liv, og hvad du vil smide væk. 

I samtalen coacher jeg dig, så du får en bedre idé om hvordan dit drømmeliv skal se ud. Vi taler også om hvordan du ikke har handlet endnu og hvad der står i vejen for dig.

Pris: 1950 kr

Slip håndbremsen

Online forløb, med fokus på at slippe din frygt og det der ellers bremser dig

Sabotere du dig selv? Lever du livet med håndbremsen trukket?

Måske er det på tide at du lærer hvordan du slipper håndbremsen, så du kan få mere fart på dit liv og dine drømme. ‘

Slip håndbremsen er et forløb designet til dig, der ønsker at takle det som står i vejen for dig, så du rent faktisk kommer til at handle.
Så du kan se tilbage på dit liv, når du er gammel, og se at du måske ikke har opnået alt hvad du gerne vil, men du i hvert fald har prøvet.
Vil det, for dig, være en bedre følelse at tænke tilbage på, end følelsen af aldrig at have forsøgt,
være for bange for at gøre noget, så du er blevet ved status quo?

Pris: 11.500-25.500 kr.

Passionsforløb

Forløb for dig som vil finde din livsmission og din passion og få et fantastisk arbejdsliv

Skal du have hjælp til at finde din vej i arbejdslivet?

Har du en længsel efter at få et arbejdsliv som passer til dig? Drømmer du om at finde ud af hvad du virkelig brænder for, så du kan bruge din arbejdstid på noget sjovt og givende?
Mangler du retning og mening i dit arbejdsliv?
Drømmer du om at arbejde med noget som du synes er sjovt, som giver dig mega meget energi og overskud? Så du kan tage overskuddet med hjem og dele med din familie?

Er du frustreret over din nuværende arbejdssituation? Dræner den dig for energi og overskud, og fylder alt for meget i dit liv?
Det kan du vælge at lave om på, du kan vælge at have omsorg for dig selv, tage dig selv alvorlig og gøre noget ved din situation